Handig nachtlampje - Slaap lekker! - met boerderijdieren

Staat: Nieuw product

Haba

HAB111

Heel veel kinderen vinden complete duisternis toch eng als ze in bed moeten om te slapen. Teveel licht daarentegen verstoort de slaap. HABA bedacht een reeks LED-lampjes voor het stopcontact die flauw schijnen op het plafond van de kamer zodat kids net genoeg licht hebben om in slaap te kunnen vallen.

Dit blauwe exemplaar heeft als thema 'Slaap lekker boerderijdieren' en heeft leuke afbeeldingen van schattige beestjes die op stal staan en ook gaan slapen.

19,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303510

CollectieVoor baby's
TypeNachtlampjes
Leeftijdvanaf de geboorte
Type verlichtingnachtlampje

Wanneer het nachtlampje met de 6 schattige, verwisselbare afbeeldingen in het donker automatisch aangaat, is het ook voor de dieren op de boerderij bedtijd. Toch voelen ze zich helemaal nog niet moe. Maar wanneer de kleine slaapkopjes hen telkens weer liefdevol “Slaap lekker!” zeggen, vallen ook hun oogjes uiteindelijk langzaam dicht.

Het licht gaat automatisch aan als het donker wordt dankzij een kleine sensor. Een droombeeld wordt op het plafond van de kamer geprojecteerd. Je kan kiezen uit 6 schattige, verwisselbare afbeeldingen. Het lampje steek je in het stopcontact en is ca. 360° draaibaar.

Afmetingen: 9,5 x 6,5 x 9,5 cm. Materiaal: Kunststof. Soort lamp: Led.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
14.55.5170.112
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.