Heerlijke paraplu muursticker

Staat: Nieuw product

Poisson Bulle

KZ19465

Met deze paraplu muursticker regent het nooit binnen in de kinderkamer! De speelse tekeningen van Tinou Le Joly Sénoville laten jouw kleine...

26,00 €

5,20 €

Zet op mijn verlanglijstje

Met deze paraplu muursticker regent het nooit binnen in de kinderkamer! De speelse tekeningen van Tinou Le Joly Sénoville laten jouw kleine spruit wegdromen naar een wereld vol fantasie en plezier! Deze kleurrijke muursticker kan op een glad oppervlak worden aangebracht: muren, ramen, spiegels, meubels,.. Let wel op: het oppervlak moet droog en proper zijn! Materiaal: vinyl.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
324000.35
Poisson Bulle - Het idee van Poisson Bulle werd geboren toen Isabelle Biron Roger's zoontje Nino, 18 maanden werd. Hij werd een beetje te groot voor zijn kleine baby kamer en ze ging op zoek naar enkele grote-jongens-decospulletjes. Spijtig genoeg vond ze nergens wat ze zocht,; gemakkelijke, betaalbaare en mooie spullen. Toen kwam Isabelle op het idee om enkele illustrators van kinderboeken te contacteren. Aangezien ze zelf dol was op deze leuke tekeningen verzon ze het idee om in samenwerking met haar lievelingsillustrators verplaatsbare muurstickers te creëren. Gemakkelijk, betaalbaar én mooi. “Poisson Bulle, ma chambre c’est ma bulle!”