Herbruikbare muursticker - Mermaid

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP085

Fabelab's Wanderlust collectie (18)

Heb je een zeemeerminfan in huis of hou je zelf van de mysteries van de onderwaterwereld?

Deze herbruikbare muursticker staat super mooi en plakt op elke ondergrond. Je kan de sticker zonder problemen weghalen zonder enige resten en weer ergens anders plakken wanneer je maar wil.

24,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1802931119

CollectieLucky Ocean
TypeMuurdecoratie
KleurMeerkleurig

Herbruikbare Chispum muursticker Mermaid van Fabelab, een unieke aanwinst voor elke speel-, kinder- of babykamer!

Materiaal: vinyl

Afmetingen: 25 cm

Gebruiksaanwijzing: Deze muurstickers zijn verwijderbaar en herbruikbaar. Gewoon plaatsen en plakken op een proper oppervlak op de muur, je kan de sticker nadien verplaatsen en verwijderen zonder dat het sporen achterlaat. Naast mooi dus ook nog eens super handig. Kleeft op alle propere, egale oppervlakken.

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.30.010.40.1
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!
Collectie Fabelab's Wanderlust collectie
Inspiratie en stories