Hippe set van 2 bamboe maatlepels Pronto black

Staat: Nieuw product

Ekobo

EK129

Eindelijk, maatlepels dat niet gescheiden of verloren geraken tussen je ander kookgerei.

Over deze praktische EKOBO lepelset is duidelijk nagedacht. Elk stuk heeft 2 maatjes aan het einde in Amerikaanse en Europese maten. Het lange handvat maakt scheppen in diepe potten of pakken eens zo handig en iets minder een 'smosboel'.

11,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 69705

CollectiePronto
TypeKeukengerei
KleurZwart

Set van 2 bamboe maatlepels Pronto Black van EKOBO. Met 4 maten: 1 eetlepel/15 ml, 1 theelepel/5 ml, 1/2 theelepel/2,5 ml en 1/4 theelepel/1,25 ml. Handig en accuraat tijdens het koken. Verkrijgbaar in 3 kleuren en dankzij de verschillende producten in dezelfde tinten kan je makkelijk mixen & matchen.

Design: Emiliana Design Studio voor EKOBO

Afmetingen: 23 x 4,5 x 2,5 cm

Materiaal: biologisch afbreekbare bamboe vezels, afgewerkt met 5% voedselveilige melamine als bindmiddel om de producten steviger te maken - BPA, PVC en ftalaten-vrij

Gebruiksadvies: mag in het bovenste rek van de vaatwasser - let op: hoewel bamboe een sterk en duurzaam natuurlijk materiaal is, zijn deze producten niet onbreekbaar. Ze breken niet zoals keramiek of glas, maar kunnen barsten op plaatsen waar ze op harde grond vallen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.107
EKOBO - Dit Frans eco-merk specialiseert zich in het ontwerpen en produceren van hedendaagse accessoires voor in je huis, keuken en badkamer. In de meest stijlvolle en tegelijk leuke kleuren en stuk voor stuk vervaardigt uit ecologisch gevoelige materialen uit hernieuwbare bronnen. Deze kleurrijke collectie van milieuvriendelijk servies, borden, kommen, keukenaccessoires en meer is gemaakt met gerecycleerde bamboe-vezels met het FSC-label en helemaal vrij van BPA, PVC en ftalaten. Laat het smaken!