Houten dolfijn

Roze vis uit de duurzame Pretend Play PlanWorld collectie

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT287

Mini cadeautjes, maxi pret! (459)

Deze houten dolfijn van PlanToys past perfect in de leefwereld van de allerkleinsten.

Deze speelse oceaanbewoner helpt hen dieren te benoemen, geluiden na te bootsen en ondersteunt zelfs de fijne motoriek omdat kleintjes er makkelijk naar kunnen grijpen en mee spelen. Bovendien is het 100% veilig voor kindjes om mee te spelen dankzij de natuurlijke materialen.

7,59 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6139

CollectiePlan World
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 1 jaar

Houten dolfijn uit de duurzame Pretend Play PlanWorld speelgoedcollectie van Plan Toys, makkelijk aan te vullen met de andere diertjes en speelsets van dit mooi kindermerk.

Materiaal: PlanWood ™, een eigen houtsoort gemaakt van restjes rubberhout uit de productie van Plan Toys houten speelgoed. Dit duurzaam materiaal is stevig en 100% ecologisch. 
Afmetingen: 2,8 x 9,3 x 5,9 cm
Gewicht: 490 gram
Leeftijd: vanaf 1 jaar

_

Het PlanToys speelgoed is gemaakt uit hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories