Just a touch stickerset - Funny dots

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML058

Just a touch by MIMI’lou (10)

Zijn het ijsberen of zeeleeuwen? Wat maakt het uit met de just a touch-stickersets van MIMI'lou breng je sfeer in elk hoekje van de kamer. Je hebt niet veel plaats nodig. Een kale kast, verloren stukje muur of proper geschilderde muur is pas helemaal af als je er een muursticker van dit poëtisch merk opkleeft.

12,50 €

10,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ART492

TypeMuur- en interieurstickers
KleurZwart
ThemaForest
STOP/FINISTOP

Just a touch... Dat zijn muurstickers die een vergeten plekje helemaal opfleuren! Een grauwe muur, een donkere kast, een oude koffer, een eenvoudige bureau,... met een vleugje Mimi'lou geef je elk egaal oppervlak een ferme boost. In een vingerknip zijn jouw muur en meubeltjes überhip.

In deze stickerset Funny Dots zitten 10 gekke bekken en een 25 tal mini dots om je muur - zodne ral te vele werk - een speels accent te geven.

Afmetingen stickervel: 26 x 19 cm
Materiaal: 100% vinyl

Makkelijk aan te brengen op elk droog en proper oppervlak. Indien nodig, kunnen de stickers ook weer verwijderd worden.

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje dat op enkele jaren tijd is uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merk met knappe muurstickers, fijne posters en allerlei mooie items geïnspireerd op de rijke verbeeldingswereld van onze kleintjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
262110.057
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!
Collectie Just a touch by MIMI’lou
Inspiratie en stories