Eenhoorn koekjesvormen

Kei fijne Eenhoorn koekjesvormen

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR063

regenbogen & eenhoorns (29)

Haal je baktalenten boven en deze Meri Meri Cookie Cutters zorgen voor een origineel eindresultaat. De koekjesvormen zijn gemaakt van roestvrij staal en hebben de vorm van een vallende ster en een alomgeliefde fiere eenhoorn.

Hier zal je mee scoren, ook leuk om te gebruiken voor de traktatie in de klas of op de crèche.

10,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Deze heerlijke Meri Meri koekjesvormen, uit roestvrij staal, voegen meteen een magische toets aan je lekker koekjes. Ze komen in de vorm van een vallende ster en een eenhoorn en zijn verpakt in een leuk doosje.

Afmetingen verpakking: 14 x 15 x 2,5 cm

De vriendelijke knuffelvriendjes van Meri Meri zijn al even onweerstaanbaar als hun feestartikelen. Ontworpen met veel oog voor detail en handgemaakt met veel zorg en het perfect vriendje voor je kleintje om overal mee naartoe te nemen.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.150.140.030.06
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...

product referentie :173683

Collectie regenbogen & eenhoorns
Inspiratie en stories