Kids 2 in 1 shampoo & body wash - Blije sinaasappel - 150 ml

Natuurlijke wasgel voor zowel je kindjes huid als haar

Staat: Nieuw product

Weleda

HA162

Reinigt zacht en prikt niet in de ogen. Deze natuurlijke 2-in-1 shampoo & body wash van Weleda maakt de huid en het haar in alle zachtheid proper en laat een vrolijke en fruitige geur van sinaasappel achter.

5,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

De Kids 2 in 1 Shampoo & Body Wash met blije sinaaspappel reinigt de huid en het haar van je kindje op milde wijze door het gebruik van plantaardige wasactieve stoffen. Het hoofdingrediënt is biologische sesamolie. Deze olie beschermt de huid en voorkomt uitdroging. De shampoo & body wash is zacht voor de ogen, vrij van SLS/SLES en zeep en pH-neutraal. De vrolijke, fruitige geur is samengesteld uit natuurlijke zoete sinaasappelolie en vanille-extract.

Gebruiksaanwijzing: aanbrengen op de huid en het haar en licht laten schuimen, vervolgens goed uitspoelen en genieten van de frisse, bloemige geur. Kan ook rechtstreeks worden toegevoegd aan het badwater. Geschikt voor dagelijks gebruik.

Tip: Bij heel jonge baby’s is het nog niet nodig om het haar te wassen. Hier volstaat een tot twee maal per week een badje met Calendula Crèmebad. Calendula Haar- en Bodyshampoo kan je voor de hele kleintjes wel goed gebruiken op een nat washandje voor de dagelijkse reiniging van gezicht en luiergebied.

Inhoud: 150 ml

_____

Weleda biedt al bijna 100 jaar lang een breed aanbod van natuurzuivere verzorgings- en gezondheidsproducten aan die de gezonde natuurlijke krachten van je eigen lichaam én van dat van je kind ondersteunen. Zo verzorg je je hartendief en jezelf met al het goede uit de natuur en kan je zorgeloos van elkaar genieten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.080.190.050.17
  • Door Anonymous A.
  •  de 27/10/2021
Fijne zachte shampoo/bodywash. Droogt de huid niet uit en ruikt heerlijk. Alleen jammer dat de flesjes zo klein zijn ;-)
  • Door Anonymous A.
  •  de 07/04/2020
Ruikt heel lekker!
Weleda - Al 95 jaar biedt Weleda een breed aanbod van natuurzuivere verzorgings- en gezondheidsproducten die de gezonde natuurlijke krachten van je eigen lichaam én van dat van je kind ondersteunen. Zo verzorg je je kind en jezelf met al het goede uit de natuur. Weleda staat voor biologische teelt, eerlijke handel en milieuvriendelijke productiemethoden. En boven alles staan ze voor de natuur. Omdat de natuur als de beste weet wat het beste is voor ons. Alles is dierproefvrij en gemaakt op mens- en natuurvriendelijke manier. Ze bevatten geen synthetische stoffen, bewaarmiddelen , siliconen of ingrediënten van minerale oorsprong.