Kijkkaarten Art Cards - Jungle collection

Set van 6 kijkkaarten in jungledieren thema

Staat: Nieuw product

Wee Gallery

KZ28198

Welcome to my jungle (160)

Op de kijkkaarten - oftewel art cards - van Wee Gallery kunnen baby's zwart-wit dieren en herhalende patronen spotten. In de eerste maanden stimuleren de patronen baby's visuele ontwikkeling. Later transformeren ze in herkenbare dieren die kindjes kunnen aanduiden en benoemen.

Deze kaarten zijn dus echt een heerlijk hulpmiddel voor de allerkleinsten om hen te stimuleren en eens je baby groter is kan je ze ophangen in het kamertje elke avond benoemen of slaapwel zeggen.
 

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WG-WG105

Kijkkaarten Art Cards Jungle Collection. De 'jungle' serie bevat zes kijkkaarten met een aap, papegaai, zebra, slang, beer en leeuw. Geprint op stevig karton, afgewerkt met een matte coating en kindvriendelijke, ronde hoeken.

Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is het fundament van Wee Gallery!

Formaat: 13 x 18 cm

Wee see like babies - Wee Gallery

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
181300.35
Wee Gallery - Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is het fundament van Wee Gallery! Zwart-wit dieren en herhalende patronen vormen de rode draad doorheen de collectie.Kinderspulletjes die meegroeien met jouw kleintjeIn de eerste maanden stimuleren de patronen baby's visuele ontwikkeling. Later transformeren ze in herkenbare dieren die kindjes kunnen aanduiden en benoemen. Ook na de pamperperiode blijven kinderen gefascineerd door Wee Gallery. Ze kunnen de vertrouwde dieren spotten op textiel , plaktattoos , activiteitenboekjes , nesting dolls en meer! Ontdek hieronder het volledige assortiment.
Collectie Welcome to my jungle
Inspiratie en stories