set de 3 boîtes de conservation avec couvercle

kleurrijke set van 3 bewaardozen*

Staat: Nieuw product

Rice

Deze mooie bewaardozen kan je makkelijk luchtdicht afsluiten met de bijgeleverde deksels. Elke kom heeft een ander formaat en een andere kleur....

9,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Deze mooie bewaardozen kan je makkelijk luchtdicht afsluiten met de bijgeleverde deksels. Elke kom heeft een ander formaat en een andere kleur. De set komt met drie bewaardozen en is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Materiaal: kunststof. Vaatwasmachinebestendig. Afmetingen grootste kom: 15x10x15 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.

product referentie :HSFBX-3ZSTOUXC