Knappe muursticker - Teckel Puppy

Staat: Nieuw product

KEK Amsterdam

KZ24857

De puppy muurstickers van KEK Amsterdam bestaan uit allerlei schattige jonge honden. Deze muursticker heeft een bijna levensechte afbeelding van...

9,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

De puppy muurstickers van KEK Amsterdam bestaan uit allerlei schattige jonge honden. Deze muursticker heeft een bijna levensechte afbeelding van een Teckkel pup en geeft de kinderkamer een levendig en speels karakter. De muursticker meet 17x23 cm.
De muurstickers worden gemaakt van een zeer kwalitatieve matte vinylfolie, zijn bestand tegen water en kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden. Ze kunnen alleen op harde en vlakke ondergronden geplakt worden zoals deuren, ramen en glad gestucte muren.

Producten op bestelling hebben een levertijd van minimum 3 weken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
172300.35
KEK Amsterdam ontwerpt decoratieve spullen voor in huis vanuit een studio, zoals de naam al doet vermoeden, in hartje Amsterdam. Oprichters Evert, Barabara & Bas bedenken bijzondere producten die anders zijn dan anders… Verrassend, verfrissend en eigenzinnig. Producten met een knipoog, die met ziel en zaligheid ontworpen zijn! Do small things with great love!