Knuffel Muis Sam

Echt mini knuffeltje van de ster van Het Muizenhuis: Sam

Staat: Nieuw product

Het Muizenhuis

HMH047

Bouw je eigen Muizenhuis (34)

Houd jij ook zo van muisjes uit het Muizenhuis? Met deze knuffelmuis komt het Muizenhuis tot leven! Speel de verhalen uit de boeken na en neem Sam overal mee naar toe. Leert hij nu ook jouw familie kennen?

Het blauwe muisje Sam is super verlegen en reuze braaf. Als hij met Julia is, doet hij dingen die hij anders nooit zou durven.

13,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MH03004

TypeSpeelfiguurtjes
KleurGrijs
Leeftijdvanaf de geboorte

Knuffel Muis speelpopje Sam van Het Muizenhuis. Dit popje woont in het Muizenhuis - Sam woont middenvoor in Het Muizenhuis. Hij woont daar met zijn vader, moeder, broertjes en zusjes. Hij heeft twee opa's en twee oma's, een paar tantes en een oom. Hij beleeft onvergetelijke avonturen samen met zijn beste vriendje Julia.

Speel de verhalen uit de boeken na en neem Sam, Julia, Ella en Opa Zeeman overal mee naar toe. Zo komt het Muizenhuis echt tot leven!

Leeftijd: vanaf 0 jaar
Materiaal: katoen en polyester
Afmetingen knuffeltje: 12 cm hoog
Afmetingen verpakking: 5 x 15 x 10,5 cm
Gewicht: 52 gr

_

Welkom in de wereld van Sam en Julia. De muizenpopjes Julia, Sam, Opa en Ella maken de magie van Het Muizenhuis nog groter en echter. Ze laten de kinderboeken tot leven komen en de Muizenhuis boeken groeien mee met je kinderen. Hoe ouder ze worden, hoe meer details ze in de foto’s zullen ontdekken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie Bouw je eigen Muizenhuis
Inspiratie en stories