Knuffel Muis Sam

Echt mini knuffeltje van de ster van Het Muizenhuis: Sam

Staat: Nieuw product

Het Muizenhuis

HMH047

Bouw je eigen Muizenhuis (34)

Houd jij ook zo van muisjes uit het Muizenhuis? Met deze knuffelmuis komt het Muizenhuis tot leven! Speel de verhalen uit de boeken na en neem Sam overal mee naar toe. Leert hij nu ook jouw familie kennen?

Het blauwe muisje Sam is super verlegen en reuze braaf. Als hij met Julia is, doet hij dingen die hij anders nooit zou durven.

13,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MH03004

TypeSpeelfiguurtjes
KleurGrijs
Leeftijdvanaf de geboorte

Knuffel Muis speelpopje Sam van Het Muizenhuis. Dit popje woont in het Muizenhuis - Sam woont middenvoor in Het Muizenhuis. Hij woont daar met zijn vader, moeder, broertjes en zusjes. Hij heeft twee opa's en twee oma's, een paar tantes en een oom. Hij beleeft onvergetelijke avonturen samen met zijn beste vriendje Julia.

Speel de verhalen uit de boeken na en neem Sam, Julia, Ella en Opa Zeeman overal mee naar toe. Zo komt het Muizenhuis echt tot leven!

Leeftijd: vanaf 0 jaar
Materiaal: katoen en polyester
Afmetingen knuffeltje: 12 cm hoog
Afmetingen verpakking: 5 x 15 x 10,5 cm
Gewicht: 52 gr

_

Welkom in de wereld van Sam en Julia. De muizenpopjes Julia, Sam, Opa en Ella maken de magie van Het Muizenhuis nog groter en echter. Ze laten de kinderboeken tot leven komen en de Muizenhuis boeken groeien mee met je kinderen. Hoe ouder ze worden, hoe meer details ze in de foto’s zullen ontdekken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Het Muizenhuis is met de hand gemaakt door kunstenares Karina Schaapman. Ze bouwde in 2018 handmatig het eerste huis met kartonnen dozen en afvalmateriaal. Karina wilde een kinderboek maken. Niet met illustraties, maar met echte foto’s van scènes uit  één met de hand gemaakt 3D miniatuurhuis voor muizen . Het verhaal van Sam en Julia sluit perfect aan bij de verbeelding van kleine kinderen.  In Het Muizenhuis ...ben je veilig ...is nieuwsgierig de norm ...is anders niet eng ...zorgen we voor elkaar   Het huis van Julia is gebaseerd op het appartement van de achtjarige Karina en haar moeder. Dit huis vol liefde en creativiteit is de basis van Het Muizenhuis.  Het originele muizenhuis is drie meter hoog en twee meter breed. In 2011 was het zover; Karina’s droom werd werkelijkheid. Haar Muizenhuis werd gefotografeerd en het eerste kinderboek werd uitgegeven. Inmiddels zijn er al zeventien boeken en is het originele Muizenhuis een museumstuk. Wereldwijd succes Ondertussen is Het Muizenhuis is uitgeroeid tot een familiebedrijf en een succes over heel de wereld. De boeken werden reeds vertaald in 27+ talen.  Naast de boeken heeft Het Muizenhuis ook een unieke reeks knutselspullen om een eigen muizenhuis te bouwen. De verhalen naspelen kan natuurlijk ook met de knuffelmuizen van Sam, Julia, Ella en Opa Zeeman. Houd je van authentiek en creatief speelgoed met een vintage twist? Je hebt het gevonden! 
Collectie Bouw je eigen Muizenhuis
Inspiratie en stories