knuffeldoekje - Aap Lino

Knuffeldoekje Aap Lino

Staat: Nieuw product

Haba

HAB029

De vrolijke glimlach van Aap Lino is ontwapenend, verzachtend, speels en vriendelijk tegelijk. Dit knuffeldoekje is heerlijk zacht en heeft diverse speel- en ontdek elementen om mee te spelen en aan te friemelen!

Zo zit er knisperfolie in één van zijn oren en ook in het groene blad. De twee bijtelementen komen goed van pas voor doorkomende tandjes. En tot slot kan er aan Lino zijn krulstaart een tutje worden bevestigd.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302994

Lekker zacht en guitig knuffeldiertje van Haba met diverse speel- en ontdek elementen, perfect voor in het bedje, de box of kinderwagen van je kleintje.

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Materiaal: polyester en kunststof.

Afmeting: ongeveer 27 x 27 cm

Geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
23725.50.112
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.