Lichtgewicht zaklamp - Terra Kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB603

Terra Kids collectie by Haba (60)

De zon gaat onder? Geen probleem! Met deze Haba zaklamp vinden alle kinderen die ook ’s avonds laat nog buiten op ontdekkingstocht willen, veilig en zonder probleem de weg. Al doet deze zaklamp ook perfect dienst in je kamp of slaapkamer.

De lamp heeft 4 lichtstanden: 2 verlichtingsniveaus en een knipperlicht voor SOS-functie. Onmisbaar item voor kleine avonturiers!

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305348

CollectieTerra Kids
TypeZaklamp/projectors
Leeftijdvanaf 5 jaar

Groene Terra kids led zaklamp voor kinderen met neutraal wit ledlicht, ideaal voor in je tentenkamp of boomhut. Dit pillicht is zeer licht en handig en behoort tot de basis uitrusting van alle kleine avonturiers.

Soort lamp: Led
Stroomvoorziening: 3 x 1,5 V AAA batterijen (niet inbegrepen, makkelijk te vervangen)
Lange brandduur: 13 uur

Gewicht: 0,125 kg
Afmetingen: 3,5 x 3,6 cm x 23 cm
Materiaal: aluminium, kunststof

_

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories