Little Friends - Speelset Grootouders

Staat: Nieuw product

Haba

HAB961

Little Friends by HABA (14)

Oma Christa en opa Otto hebben een nieuwe huisgenoot: de schattige golden retriever Rocky is bij hen ingetrokken en houdt hen sindsdien druk bezig.

Deze poppenhuispoppetjes Grootouders zijn perfect voor fantasievolle rollenspellen en ideaal als cadeau voor kleine poppenouders. Mogen ze in jouw poppenhuis komen  wonen?

24,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306147

CollectieLittle Friends
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Little Friends speelset Grootouders van HABA is leuk om los mee te spelen, als uitbreiding voor de Little Friends-speelwereld.

Inhoud: 1 oma Christa, 1 opa Otto, 1 hond Rocky

De Little Friends van HABA zijn kleurrijk en herkenbaar. Ze hebben typische interesses en behoeften, humeurwisselingen, ideeën en grapjes. De slogan 'Zoals jij en ik' mag je dus letterlijk opvatten. De Little Friends zijn vervaardigd uit een buigbaar draadframe en omgeven door stevige kunststof. Zo kunnen kindjes de popjes verschillende houdingen geven, waardoor het spel realistischer en nog leuker wordt. Het is ook een fijne collectie om in te investeren en jaar na jaar uit te breiden.

Afmetingen: ongeveer 12 cm hoog

Gewicht: 143 gram

Materiaal: polyvinylchloride

Leeftijd: vanaf 3 jaar, niet geschikt voor kleinere kinderen vanwege verstikkingsgevaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Little Friends by HABA
Inspiratie en stories