Magische Speelset - Flock of Unicorns

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER354

Alles voor een eenhoorn feestje (43)

Neem wat magie mee op reis of waar je ook heen gaat met deze speelset vol eenhoorns. Het doosje past perfect in je tas en als je het openklapt zit je in een regenbooglangschap met 6 knappe speelfiguren.

11,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3761413

TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 3 jaar
Thema's en onderwerpenSprookjes en magische figuren

Tiger Tribe's speelset Flocks of Unicorns is een magische set in een pocket formaat doosje met magnetische sluiting. Als je het doosje uitklapt verschijnt er een magisch landschap. De 6 eenhoorns passen er perfect in. Ideaal om onderweg mee te spelen!

Inhoud speelset: een uitklapbaar doosje, 4 speelfiguurtjes: een oaarse, roze, witte en oranje eenhoorn

Leeftijd: 3 +
Afmetingen doos: 14 x 8 cm
Materiaal: kunststof en karton

_

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, maar de geweldige collectie van TIGER TRIBE zorgt voor een vrolijk en welgekomen tegengewicht. De vrolijke collectie geschenken, creatieve benodigdheden en fijne hebbedingen zijn precies waar ouders en hun kroost naar verlangen. Dit merk uit Australië tovert een glimlach op het gezicht van ieder en is geweldig om te geven én te krijgen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE! In deze tijden van digitale overbelasting zijn de Tiger Tribe-cadeaus precies waar ouders en kinderen naar verlangen. Hun missie? (Terug) plezier vinden in spelen! TIGER TRIBE doet verbeelding bloeien en speelt perfect in op de aangeboren fantasie van kinderen. Geweldige, creatieve speelsets om mee te scoren! De rijke collectie, ruime keuze, verschillende knappe design, prijs/kwaliteit ... zijn maar enkele redenen waarom dit jonge merk perfect past in De Kleine Zebra familie. Alle producten zijn ontworpen door het fantastische ontwerpteam van Tiger Tribe, gevestigd in Melbourne, Australië. Tiger Tribe-producten vrolijken elk speelmoment op en zijn de leukste cadeautjes om te geven én te krijgen!
Collectie Alles voor een eenhoorn feestje
Inspiratie en stories