Magische Speelset - Flock of Unicorns

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER354

Alles voor een eenhoorn feestje (19)

Neem wat magie mee op reis of waar je ook heen gaat met deze speelset vol eenhoorns. Het doosje past perfect in je tas en als je het openklapt zit je in een regenbooglangschap met 6 knappe speelfiguren.

11,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3761413

TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 3 jaar
Thema's en onderwerpenSprookjes en magische figuren

Tiger Tribe's speelset Flocks of Unicorns is een magische set in een pocket formaat doosje met magnetische sluiting. Als je het doosje uitklapt verschijnt er een magisch landschap. De 6 eenhoorns passen er perfect in. Ideaal om onderweg mee te spelen!

Inhoud speelset: een uitklapbaar doosje, 4 speelfiguurtjes: een oaarse, roze, witte en oranje eenhoorn

Leeftijd: 3 +
Afmetingen doos: 14 x 8 cm
Materiaal: kunststof en karton

_

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, maar de geweldige collectie van TIGER TRIBE zorgt voor een vrolijk en welgekomen tegengewicht. De vrolijke collectie geschenken, creatieve benodigdheden en fijne hebbedingen zijn precies waar ouders en hun kroost naar verlangen. Dit merk uit Australië tovert een glimlach op het gezicht van ieder en is geweldig om te geven én te krijgen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE en laat de verbeelding van je kinderen bloeien! In deze tijd van digitale overbelasting zijn de cadeaus van TIGER TRIBE precies wat ouders en kinderen nodig hebben om (terug) plezier te vinden in spelen. Inspirerend speelplezier met TIGER TRIBE Als missie heeft TIGER TRIBE om de aangeboren fantasie van kinderen te voeden en te stimuleren. Met hun unieke producten spelen ze perfect in op de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen, zodat ze zich kunnen onderdompelen in een wereld van plezier en avontuur. Veilig en plezierig spelen met kwaliteitsproducten De TIGER TRIBE collectie bestaat uit een breed scala aan creatieve producten, zoals kleurboeken, puzzels, knutselsets, spelletjes en nog veel meer. Elk product is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en kwaliteit, zodat kinderen veilig en met plezier kunnen spelen. Geschikte cadeaus voor alle leeftijden Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een verjaardag, een speciale gelegenheid of gewoon om je kinderen te verwennen, TIGER TRIBE heeft voor elk wat wils. Hun producten zij n geschikt voor kinderen van alle leeftijden en zijn een geweldige manier om ze te inspireren, hun creativiteit te stimuleren en ze even weg te halen van de schermen. Kom en ontdek de creatieve wereld van TIGER TRIBE en laat je kinderen genieten van uren speelplezier. Ontdek de prachtige collectie van TIGER TRIBE en laat de verbeelding van je kinderen bloeien!
Collectie Alles voor een eenhoorn feestje
Inspiratie en stories