Maxi sticker WAOW - Boom

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML130

Een boom in je kinderkamer? Daar kan voor gezorgd worden!

Met de Waow interieur stickers van het Franse Mimi'lou zorgt je voor extra sfeer en geef je een originele touch aan je interieur zonder al te veel moeite. Win, win!

119,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ART571

TypeMuur- en interieurstickers
ThemaNatuur

Maxi sticker WAOW Boom zorgt voor een prachtige makeover van je muur en kan je makkelijk kleven volgens je eigen patroon. Zo maak je het extra gezellig in de kinderkamer en kies je voor muurdeco waarmee je kunt ontsnappen in je fantasie.

De muurstickers van Mimi'lou kunnen op elke gladde, droge en propere ondergrond worden aangebracht. Het aanbrengen is eenvoudig en indien nodig kan de sticker verwijderd worden. De instructies worden binnenin meegeleverd.

Afmetinge: ongeveer 210 cm hoog

Herkomst: gemaakt in Frankrijk

_

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie illustraties van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.45
  • Door Annelies R.
  •  de 13/07/2022
Mooie muursticker gevonden bij de kleine zebra die makkelijk aan de muur te monteren was en meteen voor een mooi resultaat zorgde! Erg blij.
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!