Micro linten voor kinderstep - Neon

Customise je kinderstep of fiets met vrolijke streamers in 70s kleurtjes

Staat: Nieuw product

Micro

OY512

Had je vroeger ook van die kleurrijke linten aan je stuur die wapperden in de wind? Deze neon streamers zijn geinspireerd op de jaren 70 en zijn een leuke manier voor je kind om zijn of haar step te versieren en personaliseren.

Alle kinderen zijn er dol op deze seventies look voor je step of fiets!

12,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : AC4628

CollectieMicro accessoires
TypeFietsaccessoires

Micro Neon linten voor aan de handvaten van je Micro Cruiser, Mini of Maxi step.

Let op: niet geschikt voor Sprite and Mini Magic - De streamers klikken vast in de rubberen bal. Als er hard aan de streamers getrokken wordt kan het rubber breken. Dit soort gebruik valt niet onder garantie.

_

Elke dag op weg naar school, rond het skatepark of tijdens een wandeling met de familie ... De MICRO scooters zijn geliefd door ontelbaar veel kinderen en zijn al vaak bekroond met prijzen voor het design en de functionaliteit. Maar het belangrijkste is dat ze plezier, geluk én een glimlach hebben gebracht op ieders gezicht - de kinderen, de ouders en het onze!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Elke dag op weg naar school, rond het skatepark of tijdens een wandeling met de familie ... De Zwitserse  MICRO scooters zijn geliefd door ontelbaar veel kinderen van 1 tot 12 jaar . De Award-winning steps met 3 of 2 wielen  zijn gemaakt van  ongeëvenaarde kwaliteit. En zorgen voor eindeloos veel plezier. Better urban lifestyle voor coole kiddos De Micro kinderstepjes zijn er in verschillende maten, kleuren en modellen. Het is niet gewoon speelgoed maar een degelijke musthave die ook sportiviteit brengt en duurzaam is. Een Micro stepje kan je gerust doorgeven aan broertjes of zusjes, neefjes, of nichtjes ...  H et eerste 3-wielige 'Kickboard' is door Micro in 1999 ontworpen voor volwassenen. Kinderen vinden het surfgevoel van je gewicht gebruiken om te sturen echter geweldig. Het gepatenteerd design zorgt voor veel stabiliteit en geeft vertrouwen aan je mini. Stoer, stevig met een hoge mate van fun. Daarnaast hebben zijn er ook tweewielsteppen en fijne accessoires. Ontdek de collectie van Micro bij De Kleine Zebra!