Kids 2 in 1 shampoo & body wash - Zachte vanille - 150 ml

Milde Kids 2-in-1 shampoo & body wash - zachte vanille - 150 ml

Staat: Nieuw product

Weleda

HA158

Reinig de huid en de haartjes van je kindjes in alle veiligheid met deze milde 2-in-1 shampoo en body wash van Weleda. Een mild product boordevol plantaardige en wasactieve stoffen met de warme en zoete geur van vanille.

5,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

De Weleda Kids 2-in-1 Shampoo & Body Wash is 100% natuurlijk en reinigt de huid en het haar van je kindje op milde wijze door het gebruik van plantaardige wasactieve stoffen. Het hoofdingrediënt is biologische sesamolie. Die beschermt de meest gevoelige huid en voorkomt uitdroging. De shampoo & body wash is zacht voor de ogen, vrij van SLS/SLES en zeep en pH-neutraal. Met een warme en zoete geur, samengesteld uit natuurlijke ingrediënten als vanille-extract en mandarijnolie. 

Inhoud: 150 ml

_____

Weleda biedt al bijna 100 jaar lang een breed aanbod van natuurzuivere verzorgings- en gezondheidsproducten aan die de gezonde natuurlijke krachten van je eigen lichaam én van dat van je kind ondersteunen. Zo verzorg je je hartendief en jezelf met al het goede uit de natuur en kan je zorgeloos van elkaar genieten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.080.190.050.17
Weleda - Al 95 jaar biedt Weleda een breed aanbod van natuurzuivere verzorgings- en gezondheidsproducten die de gezonde natuurlijke krachten van je eigen lichaam én van dat van je kind ondersteunen. Zo verzorg je je kind en jezelf met al het goede uit de natuur. Weleda staat voor biologische teelt, eerlijke handel en milieuvriendelijke productiemethoden. En boven alles staan ze voor de natuur. Omdat de natuur als de beste weet wat het beste is voor ons. Alles is dierproefvrij en gemaakt op mens- en natuurvriendelijke manier. Ze bevatten geen synthetische stoffen, bewaarmiddelen , siliconen of ingrediënten van minerale oorsprong.