Muursticker fries - Lampions

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

KZ22750

Aan een leuke dansende lijn kan je zelf verschillende lampions plaatsen, om zo je eigen compositie te maken. En in een vingerknip pimp je een...

39,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : art0122B

TypeMuur- en interieurstickers
KleurMeerkleurig
ThemaBohemian ambiance
Aan een leuke dansende lijn kan je zelf verschillende lampions plaatsen, om zo je eigen compositie te maken. En in een vingerknip pimp je een muur! De lampions worden vergezeld door vrolijke vogeltjes.
Gemakkelijk aan te brengen. Kan op alle vlakke oppervlakken, zo decoreer je ook een kast of een deur met de vrolijke pluimpjes. De fries kan, indien nodig, worden verwijderd. Met bijhorende instructies. Materiaal: vinyl. Lengte: 5 meter.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
500000.35
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!