Nachtlampje kat met USB - Après la pluie

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO275

Après la pluie - Moulin Roty (38)

Deze schattige kat waakt met veel plezier over jouw kindje. Het lampje geeft een zacht licht en is superleuk om naar te kijken... totdat die oogjes dichtvallen natuurlijk.

Dit lampje kan perfect op een nachtkastje of op de grond in de kinderkamer staan.

29,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 715250

CollectieAprès la pluie
TypeNachtlampjes
KleurRoze

Draagbaar nachtlamp kat van Moulin Roty verlicht de slaapkamer met een zacht licht. Met een batterijduur van 15 uur kan hij met een USB-kabel (meegeleverd) in slechts 3 uur worden opgeladen en is hij voorzien van een timermodus zodat hij na 30 minuten automatisch uitschakelt.

Afmetingen: 9 x 8 x 15,5 cm

Materiaal: PVC

_

Sous mon baobab is één van de unieke collecties van Moulin Roty en spoort je kind aan om op ontdekking te gaan in de natuur. Prachtige tekeningen in waterverf brengen elk item in deze collectie tot leven. Maak van je kindje een mini-tuinier, kleine wereldontdekker en schattige botanicus die vogels, planten, bloemen en dieren en alle wonderen van de natuur willen ontdekken!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1110.112
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Après la pluie - Moulin Roty
Inspiratie en stories