product

Natuurlijke luchtverfrisser - Appel & Basilicum

Staat: Nieuw product

Attitude

DM618

Met deze natuurlijke luchtverfrisser van Attitude zuiver je de lucht in je huis met actieve koolstof en natuurlijke etherische olie. Je mag erop vertrouwen dat het geen synthetische geuren of parfums bevat en je dus kiest voor de betere optie om de lucht in huis te zuiveren van vervuilende stoffen en nare geurtjes.

5,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 55224

TypeLuchtverfrissers

Natuurlijke luchtverfrisser van Attitude - met de fijne geur van appel en basilicum -  zuivert de lucht op een plantaardige basis. Dit product is 100% natuurlijk én biologisch afbreekbaar, vrij van kleurstoffen en kunstmatige geurstoffen. Het zuivert de lucht in huis op basis van zuivere etherische oliën en het is een veganistisch product, niet getest op dieren. Natuurlijke luchtzuiveraars zijn een betere optie dan het verstuiven van chemische bestanddelen.

Inhoud: 227 g

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10.24.810.20.332
Attitude - We worden ons meer en meer bewust van onze ecologische voetafdruk en van de stoffen waarmee we onze kinderen in aanraking laten komen. Attitude helpt ons een handje door producten te ontwikkelen zonder schadelijke stoffen: van natuurlijke shampoos, billendoekjes tot composteerbare wegwerpluiers. Hun producten zien er aantrekkelijk uit en zijn het ook. Vanbuiten én vanbinnen veilig voor de ganse familie en bovenal lief en onschadelijk voor onze kostbare planeet.