speeltegels Playspot Geo - grijs & crème

Originele speeltegels Playspot Geo - grijs & crème

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB056

Musthaves made better. Zoals een degelijk speeltapijt, onmisbaar en ze zorgt voor uren speelplezier maar met deze zachte PlaySpot speeltegels van Skip*Hop blijft het altijd leuk want je kan zelf je eigen patroon maken aan de hand van de verpakking en zo heb je elke keer weer een andere, zachte omgeving om op te spelen, ontdekken en plezier te maken!

99,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 245411

Heerlijk ruime speeltegels PlaySpot Geo van Skip*Hop in licht grijs en crèmekleur. Deze zachte, hippe speelmat bestaat uit 40 stevige driehoeken en 32 zijstukken die je zelf kan leggen zoals je wil. Op de verpakking staan verschillende mogelijke combinaties. Elke dag een ander tapijt ;-) maar vooral lekker handig om je kleintje op te laten spelen, liggen, rollen, ...

Afmetingen: ongeveer 178 x 142 cm

Materiaal: kunststof - vrij van BPA, PVC en flalaten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.3810.35560.29213.0375
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!