Soft speeltapijt /opbergzak / luiertas - Moulin Roty Baobab

Zachte 3-in-1 speelmat van Play&Go x Moulin Roty

Staat: Nieuw product

Play&Go

PGO045

Sous mon baobab - Moulin roty (25)

Super fleurig en wondermooie speelmat van Play & Go, met een ontwerp van Moulin Roty. Ideaal om mee te nemen en je baby ook buitenshuis op te laten spelen.

Spelen, tummy time, ontdekken en lachen... het kan allemaal met deze speeltapijt en als de dag voorbij is leg je alle spulletjes in het midden en maak je van de ronde speeltapijt een super handige tas/opbergzak of zelfs luiertas. Op naar nieuwe avonturen!

69,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3575676692813

CollectieSoft Collection
TypeLuiertassen
KleurMeerkleurig

Soft speeltapijt, opbergzak én luiertas Play & Go x Moulin Roty Baobab uit de Soft Collection met babyproof touwsysteem en aanpasbaar en verwijderbaar handvat van het Belgische Play & Go. Een erg praktisch en tegelijk hip kraamgeschenk!

Wij zijn helemaal weg van deze 3-in-1 speelmatten uit de Soft collectie van Play & Go. Een unieke speelmat, speelgoedzak én handige luiertas in 1. De binnenkant is er in verschillende prints van vissen over luchtballonnen tot special editions. Makkelijk voor onderweg altijd een zacht oppervlak te hebben om je baby op te laten spelen maar ook thuis komt deze opbergzak zeker van pas. Play&Go heeft een ingenieus systeem bedacht zodat de touwtjes makkelijk verborgen kunnen worden achter een katoenen flap. De buitenkant is afgewerkt met prachtige verenprint voor mama. En je neemt de tas mee over je schouder of hangt hem aan je buggy dankzij de verstelbare riem met clips. Een aantrekkelijk keuze voor zowel baby als mama!

Materiaal: 100% hoge kwaliteits zacht jersey katoen, mooi afgewerkt met ruitvormig stiksel aan de buitenkant.

Afmetingen: open Ø 120 cm, 2 cm dik

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
62801
Play & Go - Een actiefiguur waarop je trapt wanneer je net uit de douche komt en een huilende zoon- of dochterlief omdat de favoriete pop zoek is... herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren: als speelgoedzak en speelmat. Met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Ideaal als er onverwacht bezoek is, maar ook voor op het strand, op vakantie, in de tuin of een bezoekje bij oma en opa. Play&Go 2-in-1 opbergzak en speelmat De 2-in-1 opbergzak en speelmat is het eerste succesvolle product van het Belgische merk Play&Go. De zak is zowel praktisch als inspirerend voor creatief spel thuis en onderweg. Play&Go maakt speelgoed opbergen en vervoeren zo gemakkelijk, dat het kids motiveert om op te ruimen. Alle Play&Go zakken zijn gemaakt van stevig en duurzaam katoen en komen in verschillende prints en kleurtjes. Kies hieronder jouw Play&Go opbergzak en... let's go playing!
Collectie Sous mon baobab - Moulin roty
Inspiratie en stories