Poppetjes Suzy Ultman - Mr Sun & Friends

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

KZ29432

Mr Sun & Friends zijn 8 houten handgemaakte poppetjes. Het vrouwelijk gezelschap bestaat uit vijf verschillende dames: grote Miss Beehive, platte...

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WF1

SamenstellingenHout
TypeSpeelfiguurtjes
PrintsSuzy Ultman
KleurMeerkleurig

Mr Sun & Friends zijn 8 houten handgemaakte poppetjes. Het vrouwelijk gezelschap bestaat uit vijf verschillende dames: grote Miss Beehive, platte mushroom, bolle strawberry, prachtige Panda girl & Bloom met de gestreepte jurk. Mr Sun heeft een wakkere en een slaap kant en de kleine matroos staat te slapen op zijn bootje. Mr Sun en zijn vrienden zijn verpakt in een mooie doos.

De houten vrienden zijn met de hand geschilderd en dat maakt elke doll uniek. Kleine imperfecties zijn dus niet te voorkomen. Hout is een natuurlijk materiaal, noesten horen bij het karakter van hout.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
01200.35
  • Door Anonymous A.
  •  de 13/05/2020
Mooi handgemaakt product
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!