Prinsessen actiefiguurtje - prinses Barbara

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ30577

Maak de mooiste prinsessenwereld en beslis wie er trouwt met de prins op het witte paard! Of komt een boze prinses de trouw verstoren?!

Deze prinses komt uit de Arty Toys collectie van Djeco. Klaar voor grootste avonturen en heerlijke fantasiemomentjes.

8,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06770

CollectieArty Toys
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 4 jaar
Korting- 40 %

Maak de mooiste prinsessenwereld en beslis wie er trouwt met de prins op het witte paard! Of komt een boze prinses de trouw verstoren?!
Beleef fantastische avonturen met deze nieuwe collectie Arty toys van Djeco. Een nieuw type speelgoed geïnspireerd door de artistieke artoys trend en gecreëerd door hedendaagse designers.

De prinsessenfiguurtjes zijn gemaakt van kunststof en prachtig beschilderd. De armen en het hoofd zijn beweegbaar. Elk popje heeft 1 universeel los attribuut.
Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Grootte: 5 cm x 7,5 cm x 3,5 cm (B x H x D)

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
81160.08
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!