Retro Wishbone wielerpetje

Staat: Nieuw product

Wishbone Bike

Let's ride that Wishbone Bike! (24)

Met het Wishbone petje ben je een echte renner! Vanaf nu scheuren kleine snelheidsduivels in stijl door het huis, de tuin en de straat. Het retro...

19,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3407

Korting- 40 %

Met het Wishbone petje ben je een echte renner! Vanaf nu scheuren kleine snelheidsduivels in stijl door het huis, de tuin en de straat. Het retro wielerpetje is gemaakt van katoen en heeft achteraan een rek voor flexfit. Het petje is geschikt voor kids van 1 tot 5 jaar en combineert leuk met het bijhorende Wishbone wielertruitje, ook opgenomen in ons Wishbone-assortiment. Keuze tussen twee uitvoeringen! Maximale hoofdomtrek: 52 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Wishbone Bike - Het verhaal van de Wishbone Design Studio begon in 2005 in New York. Rich en Jen hadden hun handen vol aan hun 2 kids toen de eerste Wishbone Bike werd geboren. Het echtpaar wou hun kinderen laten proeven van hun eigen jeugd in Nieuw-Zeeland, waar het gras nog lang was, de lucht nog vers en de mensen niet nieuwsgierig. Lekker lopen waar je wil, rijden tot de zon ondergaat en dan heerlijk inslapen na een te gekke dag. Moderne twist op de klassieke kinderfiets Wishbone is een merk voor de actieve gezinnen , designliefhebbers en bewuste consumenten . Ze creëren een nieuwe generatie kinderfietsen gemaakt met duurzame materialen en met oog voor design, mens en natuur. Hun belangrijkste waarden tijdens het ontwerpen zijn personaliseerbaar, moduleerbaar, transformeerbaar,duurzaam, kwalitatieve materialen en minder afval. Meegroei fietsen voor kids van 1 tot 5 jaar Voor elke mini fietser heeft Wishbone de leukste fietsen in huis. Van houten flips en loopwagens voor de jongsten tot coole tweewielers voor de iets grotere kids. Stuk voor stuk gemaakt met stevige materialen én met een oog voor detail. Pimp elke fiets met de bijhorende kleurrijke zadels en stickers.
Collectie Let's ride that Wishbone Bike!
Inspiratie en stories