Rijstzetmeel Clementino 5x30g

Staat: Nieuw product

Linea MammaBaby

MCH066

Clementino - the chick

Een KLEIN KUIKENTJE want dat is hoe klein en zacht je baby is tijdens een warm en ontspannend bad.

Baby Rice Starch is 100% natuurlijk rijstzetmeel. Ideaal om baby's te wassen, Het verzacht en verfrist het hele lichaam van je kindje.

Babyrijstzetmeel opgelost in water is de meest delicate oplossing voor babybadjes en een uitstekende remedie tegen roodheid. Baby Rice Starch is ook een grote hulp voor volwassenen, vooral tijdens de zomer, na zonnebrand.

5,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LM16023

  • cruelty-free
  • bedacht en gemaakt in Italië

Inhoud: 150 g, 5 zakjes van 30 g

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
111250.19
  • Door M.d.A. A.
  •  de 24/07/2019
Ik gebruik het niet als baby voeding, maar om gezichtsverzorging product te maken, n.m. gezicht lotion. Voldoet prima.
Linea MammaBaby is het nieuwste merk van Olcelli Farmaceutici srl, een Italiaans bedrijf dat al meer dan 70 jaar actief is in de farmaceutische sector. Linea MammaBaby is een geheel nieuwe reeks met reinigings- en cosmetische producten dat speciaal ontwikkeld is voor kinderen, maar ook perfect voor volwassenen is. Het is een liefdesproject geboren uit de drang om een product van topkwaliteit te maken dat tegelijkertijd harmonieus is voor het milieu en voor families. Het hele assortiment producten is  gemaakt van natuurlijke extracten uit de biologische landbouw, allemaal dermatologisch getest door de University of Ferrara-Center of Cosmetology. Getest op nikkel, chroom en kobalt. Kleurstof-, PEG-, parabenen-, Sodium Lauryl Sulphate (SLS)- en Sodium Laureth Sulphate (SLES)-vrij. De geuren zijn zonder allergenen. Alle producten zijn in een simpele maar aantrekkelijke verpakking gestopt zodat ze meteen herkend worden door kinderen.