Knuffelbaar Little Friends diertje - Olifantenbaby

Schattig Little Friends diertje - Olifantenbaby

Staat: Nieuw product

Haba

HAB563

Little Friends van HABA (105)

Mag dit olifantje tot jouw Little Friends poppencollectie toetreden?

Samen met de papa of mama olifant beleeft dit schattige baby olifantje een fijne tijd. Op vakantie, op safari of juist tijdens het spelen van een dagje naar de dierentuin met de Little Friends. Ook leuk om vrij mee te spelen. Wat je ook verkiest, het maakt niet uit want de fijne tijd vergeten zal het olifantje zeker niet!

7,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304756

CollectieLittle Friends
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Deze Little Friends olifantenbaby is een leuke uitbreiding van de Little Friends beestencollectie want bij elk olifantenkudde hoort natuurlijk ook een kleine olifantenbaby. De baby is zo schattig dat de Little Friends hem allemaal willen bewonderen en het jong stuk voor stuk willen strelen.

Materiaal: kunststof

Afmetingen: 6,5 x 9,7 x 5,7 cm

Leeftijd: vanaf 3 jaar

De Little Friends van HABA zijn vrienden voor de hele kindertijd, de kleine bewoners van de boerderij zijn gemaakt van flexibel plastiek, dat maakt hen soepel en buigzaam en zo lenen ze zich perfect voor wat kinderen het allerliefste doen: spelen, spelen en nog eens spelen. Perfect om je kinderen hun verbeelding te prikkelen. Rollenspelletjes en spelen met de poppetjes en sets van Little Friends is niet alleen leuk maar ook goed voor de kinderen hun sociale en emotionele ontwikkeling want het spel stimuleer hun inlevingsvermogen & verbeeldingskracht keer op keer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
9860.08
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories