Schattig Little Friends diertje - Olifantenbaby

Staat: Nieuw product

Haba

HAB563

Little Friends van HABA (90)

Mag dit olifantje tot jouw Little Friends poppencollectie toetreden?

Samen met de papa of mama olifant beleeft dit schattige baby olifantje een fijne tijd. Op vakantie, op safari of juist tijdens het spelen van een dagje naar de dierentuin met de Little Friends. Ook leuk om vrij mee te spelen. Wat je ook verkiest, het maakt niet uit want de fijne tijd vergeten zal het olifantje zeker niet!

7,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304756

CollectieLittle Friends
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Deze Little Friends olifantenbaby is een leuke uitbreiding van de Little Friends beestencollectie want bij elk olifantenkudde hoort natuurlijk ook een kleine olifantenbaby. De baby is zo schattig dat de Little Friends hem allemaal willen bewonderen en het jong stuk voor stuk willen strelen.

Materiaal: kunststof

Afmetingen: 6,5 x 9,7 x 5,7 cm

Leeftijd: vanaf 3 jaar

De Little Friends van HABA zijn vrienden voor de hele kindertijd, de kleine bewoners van de boerderij zijn gemaakt van flexibel plastiek, dat maakt hen soepel en buigzaam en zo lenen ze zich perfect voor wat kinderen het allerliefste doen: spelen, spelen en nog eens spelen. Perfect om je kinderen hun verbeelding te prikkelen. Rollenspelletjes en spelen met de poppetjes en sets van Little Friends is niet alleen leuk maar ook goed voor de kinderen hun sociale en emotionele ontwikkeling want het spel stimuleer hun inlevingsvermogen & verbeeldingskracht keer op keer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
9860.08
  • Door Carine V.
  •  de 04/05/2020
Leuk en duurzaam speelgoed
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories