Schattige bedlamp gans - Le Voyage d'Olga

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO137

Le voyage d'Olga - Moulin Roty (26)

Wie wil er nu niet een schattige gans op zijn nachttafeltje? Het schattige tafellamp van Moulin Roty in de vorm van een gans zal je kindje omringen met een zacht licht tijdens de nacht en heeft een dimmer-functie zodat je het luchtje harder kan zetten tijdens het verhaaltje voor het slapengaan.

49,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 714201

CollectieLe Voyage d'Olga
TypeNachtlampjes
KleurWit

Schattige bedlamp Gans voor naast het bedje van je kapoen. Deze tafellamp is een design van Moulin Roty en komt uit de Le Voyage d'Olga collectie vol magische must-haves om de kinderkamer aan te kleden. De gans verspreidt een gezellig licht in de kamer van je schattebout.

Leeftijd: geschikt vanaf de geboorte
Materiaal: PVC
Afmetingen: 30 cm hoog
Gebruilksadvies: met snoer en dim-functie

_

Deze collectie Le voyage d'Olga is een samenwerking van Moulin Roty met Cécile Blindermann. Na haar studies aan de École Nationale Supérieure des Arts Décoratifs (Hogere Nationale School voor Decoratieve Kunsten) in Parijs, creëerde Cécile Blindermann kits uit vilt en wol voor tijdschriften en de speelgoedwinkel «Pain d'Epices» in Parijs. Ze schreef ook boeken over deze creatieve techniek en nam deel aan verschillende tentoonstellingen. Cécile gebruikte al haar gevoel en expertise voor het creëren van deze bijzondere collectie vol tedere, ongewone en aanhankelijke karakters.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Le voyage d'Olga - Moulin Roty
Inspiratie en stories