jolie veilleuse 'étoile'

schattige mini sterlamp

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

Little Lovely lampjes (32)

Super lief sterlampje dat een mooie, zachte gloed geeft in het donker. Deze kleine lamp is gemaakt van eco en kindvriendelijk BPA-, en loodvrij...

12,95 €

Add to my wishlist

Super lief sterlampje dat een mooie, zachte gloed geeft in het donker. Deze kleine lamp is gemaakt van eco en kindvriendelijk BPA-, en loodvrij PVC. Omdat er een LED-lampje in zit, wordt de lamp nooit heet en kan hij veilig gebruikt worden in de kinderkamer! Het sterretje beschikt over een timerfunctie waardoor het lampje automatisch na 15 minuten uitgaat. Zeer handig! Keuze uit drie kleuren: mint, geel & roze.

Grootte: 14,5x5,5x13,5cm
Materiaal: BPA-, en loodvrij PVC
Het lampje werkt op 3 LR44 batterijen (meegeleverd)

Type verlichtingnachtlampje
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
14.513.55.50.35
A little lovely story... Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!

product referentie :LTSM031

Collectie Little Lovely lampjes
Inspiratie en thema's