Schoolbordsticker - betoverende bosdieren

Staat: Nieuw product

KEK Amsterdam

KZ22227

schoolbord stickers (4)

Tekenen met krijt vinden kids geweldig en vanaf nu tekenen ze niet meer op de muren, maar wel op een muursticker! De schoolbordsticker is zowel een prachtige muurdecoratie als een fantastisch tekenvel voor creatieve uitspattingen.

119,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

De Forest Friends boom wordt vergezeld door een uil, een egel, een hertje & een huismus. De schoolbordsticker wordt geleverd met 2 metalen haakjes, zo is de boom niet alleen een krijtbord maar ook een prachtige kapstok. Afmetingen: 95x160 cm.

De schoolbordstickers worden gemaakt van hoogwaardig, matzwart schoolbordfolie. Dit materiaal is steviger dan de muurstickers, omdat je hierop moet kunnen krijten. De schoolbordstickers zijn bestand tegen water en kunnen met een vochtige doek schoongeveegd worden. Alle schoolbordstickers kunnen op vrijwel alles geplakt worden, zolang de ondergrond maar hard en vlak is.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
9516000.35
KEK Amsterdam ontwerpt decoratieve spullen voor in huis vanuit een studio, zoals de naam al doet vermoeden, in hartje Amsterdam. Oprichters Evert, Barabara & Bas bedenken bijzondere producten die anders zijn dan anders… Verrassend, verfrissend en eigenzinnig. Producten met een knipoog, die met ziel en zaligheid ontworpen zijn! Do small things with great love!
Collectie schoolbord stickers
Inspiratie en stories