Set met 4 muurstickers - Levensechte bosdieren

Staat: Nieuw product

KEK Amsterdam

KZ21790

Forest Friends (3)

Vroeger vond je deze vrolijke bende alleen diep in het woud, nu ook in je kinder- of speelkamer! Uit de 'forest friends'-collectie van Kek...

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Vroeger vond je deze vrolijke bende alleen diep in het woud, nu ook in je kinder- of speelkamer! Uit de 'forest friends'-collectie van Kek Amsterdam komen deze muurstickers met bijna levensechte afbeeldingen. De set bestaat uit 4 aparte dieren: een hertje, chinchilla, uil en mus.

Afmetingen:mus: 15 x 7 cm
chinchilla: 10 x 10 cm
uil: 27 x 29 cm
hert: 42 x 35 cm

De muurstickers worden gemaakt van een zeer kwalitatieve matte vinylfolie, zijn bestand tegen water en kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden. Ze kunnen alleen op harde en vlakke ondergronden geplakt worden zoals deuren, ramen en glad gestucte muren.

Producten op bestelling hebben een levertijd van minimum 3 weken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
KEK Amsterdam ontwerpt decoratieve spullen voor in huis vanuit een studio, zoals de naam al doet vermoeden, in hartje Amsterdam. Oprichters Evert, Barabara & Bas bedenken bijzondere producten die anders zijn dan anders… Verrassend, verfrissend en eigenzinnig. Producten met een knipoog, die met ziel en zaligheid ontworpen zijn! Do small things with great love!
Collectie Forest Friends
Inspiratie en stories