Sfeervolle muursticker - Boom met bosdieren

Staat: Nieuw product

KEK Amsterdam

KZ22219

De muursticker met bijna levensechte afbeeldingen is een echt pareltje in de kinder- of speelkamer! De kleurrijke, gele boom wordt vergezeld door...

119,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

De muursticker met bijna levensechte afbeeldingen is een echt pareltje in de kinder- of speelkamer! De kleurrijke, gele boom wordt vergezeld door een hert, een vos, een haas & een huismus. De muursticker wordt geleverd met 2 metalen haakjes, zo is de boom meteen een prachtige kapstok.

De muurstickers worden gemaakt van een zeer kwalitatieve matte vinylfolie, zijn bestand tegen water en kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden. Ze kunnen alleen op harde en vlakke ondergronden geplakt worden zoals deuren, ramen en glad gestucte muren. Afmetingen: 95x150 cm.

Producten op bestelling hebben een levertijd van minimum 3 weken.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
9515000.35
KEK Amsterdam ontwerpt decoratieve spullen voor in huis vanuit een studio, zoals de naam al doet vermoeden, in hartje Amsterdam. Oprichters Evert, Barabara & Bas bedenken bijzondere producten die anders zijn dan anders… Verrassend, verfrissend en eigenzinnig. Producten met een knipoog, die met ziel en zaligheid ontworpen zijn! Do small things with great love!