Sobere houten babygym - Wit

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO183

Laat je baby heerlijk spelen, grijpen en kijken dankzij deze houten speeltrainer van Moulin Roty. Deze babymusthave is gemaakt van natuurlijk beukenhout en is afgewerkt met een witte verflaag. Sober en modern tegelijk.

Je kan allerlei hangspeeltjes aan deze speeltrainer hangen, afwisselen of veranderen als je kindje groeit.

44,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 735163

CollectieSous mon Baobab
TypeBabygym
Leeftijdvanaf de geboorte

Houten witte babygym van Moulin Roty, staat mooi in elk soort interieur en is ideaal om je baby onder te leggen en te laten spelen. We hebben een heleboel activiteitenspeeltjes, grijp- en hangspeeltjes in ons assortiment om aan deze gym te hangen. Ook verkrijgbaar in grijs en blank hout. Heerlijk geschenk voor nieuwe ouders.

Materiaal: wit beukenhout

Afmetingen: 56 x 15 x 40 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.