Stijlvolle muursticker - Flamingo

Staat: Nieuw product

Lilipinso

LPS052

Creëer een romantische sfeer met een exotisch tintje dankzij deze decoratieve muurstickers van Lilipinso. Flamingo's zijn vogels die tot de verbeelding spreken en zijn ideaal om je kinderkamer aan te kleden.

Ze zijn geschilderd in waterverf en versierd met vervaagde roze tinten die zorgen voor een chique, gestileerde kant. Een kinderkamer thema dat geschikt is voor een rustieke babykamer tot een leuke frisse tienerkamer.

69,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : S1043

CollectieFlamingo Pink
TypeMuur- en interieurstickers
KleurRoze
ThemaVogels

Stijlvolle grote muursticker Flamingo van Lilipinso brengt een magische toets in elke (kinder)kamer en is perfect te combineren met een bijpassend tapijt of poster. ook de roze pluimpjes muurstickers zijn een perfect match.

Design: Lucie Bellion

Afmetingen stickervel: 64 x 85 cm

Materiaal: matte vinyl

Herkomst: geproduceerd in Frankrijk

Makkelijk aan te brengen op gladde en schone ondergrond, maak deze vet- en stofvrij, laat goed drogen. Achteraf makkelijk te verwijderen zonder sporen. Bij de muurstickerset zitten stap voor stap instructies. Plak de stickers niet in de buurt van een radiator of een andere warmtebron.

_

Lilipinso is een Frans interieurmerk boordevol stijl en inspiratie. In hun collecties vind je onder meer knappe tapijten, wondermooi behang en originele muurstickers, ze worden gemaakt in samenwerking met artiesten van over heel de wereld. Uniek, volgens de laatste trends en van prima kwaliteit. Perfect om je baby of kindje een eigen plekje te geven en de kinderkamer een make-over te geven om te groeien en te bloeien.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.33