Super kleurrijke muursticker - Lovebirds

Staat: Nieuw product

KEK Amsterdam

KZ22208

Safari Friends (4)

Vroeger vond je de kleurrijke papegaaien alleen in Afrika, maar vanaf nu vind je de Lovebirds ook in de kinder- of speelkamer! De...

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MS-036

Vroeger vond je de kleurrijke papegaaien alleen in Afrika, maar vanaf nu vind je de Lovebirds ook in de kinder- of speelkamer! De muursticker is een pareltje uit de Safari Friends collectie van KEK Amsterdam, de vogels lijkt wel levensecht!
De muurstickers worden gemaakt van een zeer kwalitatieve matte vinylfolie, zijn bestand tegen water en kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden. Ze kunnen alleen op harde en vlakke ondergronden geplakt worden zoals deuren, ramen en glad gestucte muren. Afmetingen: 23 x 17 cm.

Producten op bestelling hebben een levertijd van minimum 3 weken.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
231700.35
KEK Amsterdam ontwerpt decoratieve spullen voor in huis vanuit een studio, zoals de naam al doet vermoeden, in hartje Amsterdam. Oprichters Evert, Barabara & Bas bedenken bijzondere producten die anders zijn dan anders… Verrassend, verfrissend en eigenzinnig. Producten met een knipoog, die met ziel en zaligheid ontworpen zijn! Do small things with great love!
Collectie Safari Friends
Inspiratie en stories