Toffe grote houten speelset - De zoo

Staat: Nieuw product

Haba

KZ17916a

Welkom in de zoo! Hier wonen een heleboel wilde dieren die door oppasser Sjors worden verzorgd: hij maakt de hokken schoon, geeft ze te eten en speelt met hen. Alle kleine dierentuinfanaten kunnen met de dieren steeds weer nieuwe rollenspellen verzinnen. De speelfiguren zijn liefdevol vormgegeven en kunnen goed worden neergezet.

42,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7636

CollectieHouten speelgoed
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 18 maanden

De eenvoudig uit te breiden speelwereld geeft de creativiteit alle ruimte en ondersteunt spelenderwijs de spraakontwikkeling.
De verpakking is een gebouw van de dierentuin dat aan alle kanten bespeelbaar is. Ideaal om mee te nemen of alles in op te bergen.

Inhoud: oppasser Sjors, 1 olifant, 1 nijlpaard, 1 giraf, 1 kameel, 1 flamingo, 1 aap, 1 tijger, 1 leeuw, 1 ijsbeer, 1 pinguïn, 1 krokodil, 1 zebra, 1 grasperk, 2 bomen, 1 kruiwagen, 3 hekken, 2 rotsen, 1 wegwijzer.

Materiaal: beukenhout.

Afmetingen: olifant is 8 cm hoog.


Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
31.910.623.51.322
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!