Trybike mand in rotanimitatie

Staat: Nieuw product

Trybike

CCO013

Maak je prachtige Trybike helemaal af met dit schattig, rieten mandje met retrolook.

Je bevestigt het makkelijk aan het stuur met de riempjes ... et voila: je kan er lekker op uit trekken, rondfietsen en je knuffel of favoriet speelgoed kan gewoon mee.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

FietsenAccessoires
Vouchereco

Retro gevlochten mand in rotanimitatie met 2 riemen in kunstleer van Trybike, dit handig fietsaccessoire maakt fietsen nog leuker! Het past perfect aan het stuur van je prachtige Trybike steel, maar kan dankzij de lederen riempjes ook aan andere kinderfietsstuurtjes gemonteerd worden.

Afmetingen : 27 x 20 x 17 cm - afstand tussen de riempjes: ongeveer 6 cm
Materiaal: rotanimitatie
Let op: deze fietsmandjes worden met de hand gevlochten uit natuurlijke materialen. Dit maakt elke stuk uniek en hierdoor kan je exemplaar verschillen van de foto.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2017270
  • Door Anonymous A.
  •  de 13/07/2022
Mooi stevig mandje
  • Door Anonymous A.
  •  de 21/05/2021
Tof mandje.
  • Door Anonymous A.
  •  de 17/12/2020
Leuk mandje,mijn kleindochter is er blij mee.
Trybike zijn Pim en Alex, twee broers die gek zijn op fietsen. Naast fervent fietsers zijn ze al 10 jaar importeur van veel leuk speelgoed en met name speelgoed op wielen waaronder ook loopfietsen. Het verhaal van de Trybike In 2015 zijn ze begonnen met het ontwikkelen van een eigen houten loopfiets en hebben ze al onze kennis als importeur en fietser gebruikt voor het ontwikkelen van de Trybike. Eigenwijs als ze zijn hebben ze met alle kennis die ze in de loop der jaren op hebben gedaan een loopfiets ontwikkeld die in hun ogen perfect is. In 2017 brachten ze de Trybike Steel op de markt. De Trybike steel is de eerste en enige metalen loopdriewieler die je kunt ombouwen naar loopfiets . En die fiets is zo fantastisch dat ze meteen ook een Baby Innovation Award 2018 wonnen met de Trybike Steel ! Duurzame fietsen voor kids van 1 tot 6 jaar Trybike is er in elke loop- en fietsfase van jouw kindje. Zo hebben ze loopfietsjes voor de allerkleinsten om hen de ideale ondersteuning te geven bij het leren lopen. Van loopfietsen gaat het naar een driewiel loopfiets , dan naar een lage loopfiets en tenslotte een hoge tweewiel loopfiets voor kinderen tot 6 jaar. Naast de ontwikkeling van jouw kind draagt Trybike ook duurzaamheid hoog in het vaandel. Ze maken hun fietsen steeds met respect voor de planeet en hun medemens. Zo gebruiken ze steeds gecertificeerd hout , gerecycled karton en uitsluitend kwalitatieve en veilige materialen . Alles om ecologische en duurzame producten op de markt te brengen.