Unieke grafische snijplank

Staat: Nieuw product

Ferm Living

Dit leuke snijpplankje doet spontaan denken aan de eerste zonnestralen. De wondermooie grafische print brengt je al snel in vervoering zodat je...

27,00 €

13,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5412

TypeSnijplanken
KleurMeerkleurig

Dit leuke snijpplankje doet spontaan denken aan de eerste zonnestralen. De wondermooie grafische print brengt je al snel in vervoering zodat je de winter in een wip vergeten bent. Vind je het snijplankje te mooi om in de kast op te bergen? Gebruik het dan als onderzetter voor glazen; een perfect item om je tafel mee te decoreren. Komt in 5 verschillende kleuren. Materiaal: gelamineerd berkenfineer. Vaatwasserbestendig.
 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
23000.35
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.