Vrolijke patisserieset - Happy day

Staat: Nieuw product

Janod

JS306

De favoriet op het menu van de meeste kinderen is ongetwijfeld het dessert! Met deze complete set kan je kind nu zelf aan de slag om het vieruurtje of toetje te bereiden.
 

14,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J06583

SamenstellingenSiliconen
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Alles wat je als kleine banketbakker nodig hebt zit in deze prachtige ronde doos: een deegrol, een spatel, een tang, 2 grote vormen en 9 kleine kleine vormen. Je kan er mee spelen in je eigen keukentje, of echt mee bakken in de keuken van je ouders.

Materiaal: silicone.
Geschikt voor patissiers tussen 3 en 8 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.060.250.250.52
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.