Witte adapter voor EU landen 5V

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC104

Wil je graag batterijen sparen of vind je het gewoon handiger om de panda- of raketlamp van A Little Lovely Company aan te sluiten op netstroom? Kies dan dit accessoire erbij.

De adapter kan in heel Europa gebruikt worden.

7,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : AD5VEU07

CollectieLittle Lovely Lights
TypeLamp-accessoires
KleurWit

Wil jij het Panda nachtlampje of de stoere Raketlamp aansluiten op netstroom? Gebruik dan de witte 5V adapter. De A Little Lovely Company adapter kan gebruikt worden in landen met het volgende stopcontact: type C (Europa)

Hoe te gebruiken?
Sluit de adapter aan op de LED-module die zich aan de onderkant van het nachtlampje bevindt. Steek de stekker in een stopcontact. Zet het lampje aan/uit met het knopje aan de onderkant.

Specificaties

  • Output: 5V
  • Lengte snoer: 180 cm
  • Uitsluitend geschikt voor: Nachtlampje Panda
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !