Wondermooie muursticker Biche

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML061

Je kiest zelf hoe de weelderige bloemenpracht dit jong hertje omringen en dat is nu net het leuke aan de MIMI'lou muurstickers, je kiest zelf waar en hoe je ze kleeft. Enkel een vlak en droog oppervlak zoeken en voila een kunstwerkej bij in huis.

22,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ART503

TypeMuur- en interieurstickers
KleurBruin
ThemaForest

Knappe Biche muursticker van MIMI'lou, ontworpen en gemaakt in Frankrijk.

Materiaal: 100% matte vinyl

Afmetingen stickervel: ongeveer 26 cm

Gebruiksadvies: Plak deze (muur)stickers enkel op droge en propere oppervlakken (muren, meubels, ramen ...) die vlak zijn. Makkelijk aan te brengen en indien nodig kunnen de stickers ook weer makkelijk verwijderd worden. Geleverd met een handleiding.

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje dat op enkele jaren tijd is uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merk met knappe muurstickers, fijne posters en allerlei mooie items geïnspireerd op de rijke verbeeldingswereld van onze kleintjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
401300.01
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!