Adventskalender - Woodland Paper Play

Originele bosdieren aftelkalender met 24 enveloppen

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR912

Zalige kerst met Meri Meri (83)

Aftellen naar kerst is zoveel leuker met een mooie kerstkalender.

Deze zeer speciale adventskalender wordt prachtig gepresenteerd in een doos met een beerdessin. Binnenin vind je een uitklapbare achtergrond en 24 enveloppen om te openen, eentje per dag!

35,00 €

29,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 225081

CollectieKerstmis
TypeAdventskalenders

Adventskalender Woodland Paper Play van MERI MERI is een fantastisch cadeau in aanloop naar de feestdagen of een andere belangrijke gebeurtenis, garant voor urenlang fantasierijk plezier en ook leuk als decoratieve display in je kerstdecoratie.

  • De 24 enveloppen, in 6 verschillende maten en kleuren, bevatten bosdieren, cadeautjes, versieringen en eenvoudige montage-instructies.
  • Inclusief mini sjaals, gemaakt van vilt, geruit lint en fluwelen lint, die de dieren kunnen dragen.
  • Met een minislinger, gemaakt van ivoorkleurig en goudkleurig bakkerstouw en 6 witte ronde kralen.
  • Inclusief een minikrans en een slinger van goudmetaaldraad
  • Glanzende goudfolie details op de doos
  • Eenvoudige zelfmontage vereist

Leeftijd: Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar
Materiaal: Gemaakt van duurzaam FSC papier
Afmetingen verpakking: 30,5 x 22,9 x 3,8 cm

_

Dankzij Meri Meri maak je de kerstperiode bij jullie thuis en het jaarlijks kerstfeest pas echt uniek. We hebben zalige tafeldecoratie, kerstversiering voor in de boom of in huis of wat dacht je van een unieke adventskalender om af te tellen naar de gezelligste periode van het jaar? Check de complete Meri Meri kerstcollectie voor een zalig kerstfeest!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Zalige kerst met Meri Meri
Inspiratie en stories