Bamboe stapeldier - Egel

Creatief stapelspeelgoed uit bamboe met een egeltje

Staat: Nieuw product

Wee Gallery

KZP407

Monochrome kinderkamer inspiratie (89)

Of je nu wil puzzelen, stappelen, sorteren of bewonderen. Deze duurzame egel heeft er altijd zin in. De bogen in bamboe hout zijn blank, zwart en wit - mooi van look en materiaal.

Kortom dit is een erg fijn en duurzaam geschenk voor stijlvolle mini's.

28,75 €

20,13 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WG-WG5011

TypeStapel- & sorteerspeelgoed
# Puzzelstukken1-10 stukken
DiertjesEgel
STOP/FINISTOP

Knap stapeldier Egel uit de collectie van Wee Gallery is probleemoplossend speelgoed, bevordert het creatief spel en is tegelijk goed voor de fijne motoriek van je mini. 

De stapelslak Nesting Hedgehog komt in een mooi katoenen tasje met unieke print - zo kan je hem eenvoudig opbergen of met je mee nemen. Er zijn 4 bamboe diertjes verkrijgbaar, verzamel ze allemaal!

Afmetingen: ongeveer 16 x 10 cm
Materiaal: eco-vriendelijk bamboe, een snelgroeiend natuurlijk materiaal

_

Het assortiment van Wee Gallery bestaat uit kijkkaarten, knuffels, speelgoed, speeldekens en andere lifestyleproducten. Dit merk uit Californië maakt unieke producten voor baby's vanaf de geboorte tot ongeveer 24 maanden. Baby's zijn van nature aangetrokken tot zwart en wit. Het hoge contrast is niet alleen erg stijlvol maar de monochrome prenten en tekeningen zijn ideaal voor baby's om zich te focussen en je kleintje visueel te stimuleren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.255
Wee Gallery - Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is het fundament van Wee Gallery! Zwart-wit dieren en herhalende patronen vormen de rode draad doorheen de collectie.Kinderspulletjes die meegroeien met jouw kleintjeIn de eerste maanden stimuleren de patronen baby's visuele ontwikkeling. Later transformeren ze in herkenbare dieren die kindjes kunnen aanduiden en benoemen. Ook na de pamperperiode blijven kinderen gefascineerd door Wee Gallery. Ze kunnen de vertrouwde dieren spotten op textiel , plaktattoos , activiteitenboekjes , nesting dolls en meer! Ontdek hieronder het volledige assortiment.
Collectie Monochrome kinderkamer inspiratie
Inspiratie en stories