Bamboe stapeldier - Vogel

Creatief stapelspeelgoed uit bamboe met een vogeltje

Staat: Nieuw product

Wee Gallery

KZP406

Monochrome kinderkamer inspiratie (201)

Een bamboe vogel is zowel deco als eco als leuk om mee te spelen en te ontdekken. Je kan dit houten stapeldier in elkaar puzzelen, op elkaar stapelen of gewoon kan bewonderen in je kinderkamer.

Een erg fijn en duurzaam geschenk voor kleine speelvogels ;-)

26,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WG-WG5002

TypeStapel- & sorteerspeelgoed

Uniek stapeldier Vogel uit de collectie van Wee Gallery is probleemoplossend speelgoed, bevordert het creatief spel en is tegelijk goed voor de fijne motoriek van je mini. 

De stapelslak Nesting Bird komt in een mooi katoenen tasje met unieke print - zo kan je hem eenvoudig opbergen of met je mee nemen. Er zijn 4 bamboe diertjes verkrijgbaar, verzamel ze allemaal!

Afmetingen: ongeveer 16 x 10 cm
Materiaal: eco-vriendelijk bamboe, een snelgroeiend natuurlijk materiaal

_

Het assortiment van Wee Gallery bestaat uit kijkkaarten, knuffels, speelgoed, speeldekens en andere lifestyleproducten. Dit merk uit Californië maakt unieke producten voor baby's vanaf de geboorte tot ongeveer 24 maanden. Baby's zijn van nature aangetrokken tot zwart en wit. Het hoge contrast is niet alleen erg stijlvol maar de monochrome prenten en tekeningen zijn ideaal voor baby's om zich te focussen en je kleintje visueel te stimuleren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.255
Wee Gallery - Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is het fundament van Wee Gallery! Zwart-wit dieren en herhalende patronen vormen de rode draad doorheen de collectie.Kinderspulletjes die meegroeien met jouw kleintjeIn de eerste maanden stimuleren de patronen baby's visuele ontwikkeling. Later transformeren ze in herkenbare dieren die kindjes kunnen aanduiden en benoemen. Ook na de pamperperiode blijven kinderen gefascineerd door Wee Gallery. Ze kunnen de vertrouwde dieren spotten op textiel , plaktattoos , activiteitenboekjes , nesting dolls en meer! Ontdek hieronder het volledige assortiment.
Collectie Monochrome kinderkamer inspiratie
Inspiratie en stories