Beestige bouwstenen - Hond en kat

Staat: Nieuw product

Haba

HAB949

Ga op zoek naar de lieve hond en snoezige kat. Zij hebben zich verstopt tussen de vele bouwstenen. Stapel ze op elkaar voor kleurrijke en kunstzinnige bouwsels te creëren.

De blokken bevorderen de fijne motoriek, de oog-handcoördinatie en het driedimensionale denken.

37,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306086

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeBouw- & constructiespeelgoed
Leeftijdvanaf 18 maanden

31 houten bouwstenen van Haba in verschillende kleuren, vormen en figuren. De blokken hebben leuke visuele effecten om te ontdekken en bieden talrijke bouw- en stapelmogelijkheden.

Leeftijd: vanaf 18 maanden
Materialen: beuk & metaal
Afmetingen: 23,5 x 28,3 x 4,9 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!