Beestige constructieset dieren - Terra Kids Connectors

Staat: Nieuw product

Haba

HAB680

Terra Kids collectie by Haba (50)

Elk dier is uniek! En zeker als je het bouwt met deze Terra Kids Connectors constructieset. Dit buitenspeelgoed is er voor de echte mini bouwers en nieuwsgierige avonturiers.

Het stimuleert de fantasie, creativiteit en wekt bij kinderen het enthousiasme aan om zelf constructies te maken en naar buiten te gaan om materiaal te zoeken. Met deze set bouw je zelf 4 boeiende dieren uit de handleiding en oneindig veel eigen creaties!

19,99 €

15,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305344

CollectieTerra Kids
TypeBouw- & constructiespeelgoed
Leeftijdvanaf 8 jaar

Dieren constructieset uit de Terra Kids Connectors lijn van Haba. Verzamelen, zagen, boren, in elkaar steken – met de Terra Kids Connectors kunnen veel boeiende dieren worden gemaakt. Het principe is even eenvoudig als geniaal: in de natuur stukjes hout verzamelen, deze thuis bewerken en er gaten in boren, connectors erin steken en met een ander stuk hout verbinden –zo komen de dieren langzaam tot leven.

In de handleiding staan veel suggesties voor nog andere constructies. De stukken hout zijn niet bijgeleverd.
Inhoud: 1 handboor, 38 connectors, 6 kurken.`
Leeftijd:
vanaf 8 jaar
- Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar : wegens kleine onderdelen.
Materiaal: kunststof - het hout (echt beuk) moet je zelf zoeken in de natuur

_

Haba Terra Kids connectors is heerlijk constructie- en bouwspeelgoed van HABA. De speelsets zijn op maat gemaakt van avontuurlijke kinderen die graag dingen ineensteken en bouwen. Er zijn verschillende constructiesets beschikbaar en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories