Bessie ontdekkersset - Hunter green multi mix

Avonturiersset bestaande uit loepemmertje, vergrootglas en schopje

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD4632

Stijlvol spelen met Liewood (67)

In de natuur kan je kleintje zoveel leuks ontdekken: kevers, slakken, blaadjes, regenwormen,...

Met deze complete set kan je kleine avonturier al deze dingen bewaren, goed bestuderen, observeren én transporten. Al spelend bijleren, en vooral kennis maken met de natuur en de wetenschap op een stimulerende manier.

40,00 €

28,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14525-9311-ONE SIZE-CU

TypeBuitenspeelgoed
PrintsHunter green
KleurGroen
STOP/FINISTOP

Bessie ontdekkersset- Hunter green multi mix is een leuke avonturiersset bestaande uit een loepemmer, een vergrootglas en een schopje. Je kleine natuurvriend kan volop op ontdekking gaan in de natuur met dit complete setje. Het schopje, emmertje en het handvat van de loep zijn allemaal gemaakt uit duurzaam silicone, wat ervoor zorgt dat ze buigbaar zijn maar vooral ook onbreekbaar.

Het vergrootglas kan je makkelijk van het emmertje afhalen en zo los gebruiken. Uren buitenspeelplezier gegarandeerd!

Materiaal:Loepemmer:  Emmer: 100% silicone loep: 100% acryl - Vergrootglas: handvat:100% silicone- loep: 100% acryl - Schopje: 100% silicone

Afmetingen: Vergrootglas: 3,9 x 7,1 cm L 23,2 cm Loepemmer:7,9 x B 9,8 x 10,7 cm Schopje 8,1 x 12,6 x 0,9 cm

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Stijlvol spelen met Liewood
Inspiratie en stories