Bouwsteensysteem Clever-Up! 1.0

Staat: Nieuw product

Haba

HAB984

Deze bouwstenen zijn ideaal voor eerste bouwwerken. Laat jouw kleine bouwmeester tunnels, deuren of zelfs bruggen maken.

Start met de kubus als basisvorm en vul aan met panelen en lijsten voor complexere constructies.

49,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306248

CollectieConstruction
TypeBouw- & constructiespeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar

Bouwset Clever-Up 1.0 van Haba voor de beginnende bouwers. De set bestaat uit 46 onderdelen die je op verschillende manieren in elkaar kan steken. Het motiveert kinderen tot ruimtelijk, logisch en abstract denken.

Leeftijd: 1-8 jaar
Materialen: beuk & triplexplaat
Inhoud: 46 onderdelen (24 kubussen, 8 panelen, 14 lijsten), 1 begeleidend boekje, 1 katoenen zak

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!